Amzingtoko
gember

Kangkoeng

Kangkoeng groeit in het water of in vochtige aarde en heeft dunne, holle stengels met lange, platte, pijlvormige bladeren. Het komt van nature voor in Afrika, India en Zuidoost-Aziƫ. Het heeft een milde smaak met een nootachtige ondertoon en een sappig textuur.

Hoe te gebruiken?

Wok de kangkoeng samen met knoflook en verse gember voor een heerlijk aroma of breng de kangkoeng op smaak met oestersaus, gefermenteerde tofublokjes of garnalenpasta en pepertjes.

...
Agar Agar

Agar agar is een smaak- en reukloze stof, die van nature in de celwand van bepaalde soorten roodwier zit.

meer info
...
Gember

Gember wordt soms ook gemberwortel genoemd om het te onderscheiden van de plant die dezelfde naam heeft.

meer info
...
Coconut milk (dessert) 400 ml - Thailand

Coconut milk van Suree bestaat uit 81,82% kokos extract.

meer info
...
Vijfkruidenpoeder

Vijfkruidenpoeder wordt gebruikt om vlees mee in te wrijven en op smaak te brengen.

meer info
...
Shimaya Dashi no Moto Bonito Flav. Seasoning

Shimaya Dashi no Moto Bonito Flav. Seasoning is een soup basis.

meer info
...
Oriental ShaoHsing wine

ShaoHsing wine is op basis van (kleef)rijst en water gemaakt.

meer info
...
Bull Head - Barbecue sauce

Barbecue sauce van Bull Head is een grove lichtbruine saus.

meer info