Amzingtoko
AgarAgar

AgarAgar

Agar agar is een smaak- en reukloze stof, die van nature in de celwand van bepaalde soorten roodwier zit. Het te bereiken resultaat is bijna hetzelfde als dat van gelatine: het bindt verschillende ingrediƫnten samen en zorgt voor een gel-achtige structuur. Agar agar is bij ons verkrijgbaar als poeder of sticks.

Agar Agar Poeder: Hoe te gebruiken?

Meng agar agar poeder met 1 liter water. Voeg 250 gr suiker toe en breng het op laag vuur aan de kook. Laat het mengsel goed afkoelen in je favoriete bakvormpjes. Agar agar poeder van Cap Swallow is verkrijgbaar in verschillende kleuren: bruin, groen, oranje, rood, wit en geel.

Agar Agar Sticks: Hoe te gebruiken?

Agar agar sticks moet je eerst weken in koud water (net als bij gelatine vellen), waarna je het moet uitknijpen. Hierna kan je het oplossen in een hete vloeistof met een temperatuur van minstens 85 graden. Voeg eventueel suiker toe om als dessert te eten. Laat het mengsel goed afkoelen in je favoriete bakvormpjes.

...
Gember

Gember wordt soms ook gemberwortel genoemd om het te onderscheiden van de plant die dezelfde naam heeft.

meer info
...
Coconut milk (dessert) 400 ml - Thailand

Coconut milk van Suree bestaat uit 81,82% kokos extract.

meer info
...
Vijfkruidenpoeder

Vijfkruidenpoeder wordt gebruikt om vlees mee in te wrijven en op smaak te brengen.

meer info
...
Shimaya Dashi no Moto Bonito Flav. Seasoning

Shimaya Dashi no Moto Bonito Flav. Seasoning is een soup basis.

meer info
...
Oriental ShaoHsing wine

ShaoHsing wine is op basis van (kleef)rijst en water gemaakt.

meer info
...
Bull Head - Barbecue sauce

Barbecue sauce van Bull Head is een grove lichtbruine saus.

meer info